Kdo smo?

V naslednjih odstavkih vam bomo predstavili kdo smo in kaj počnemo.

Naši začetki

Spletni kolesarski oglasnik se je s prvimi uporabniki srečal že leta 2012 kot prvi tovrstni oglasnik pri nas in sicer pod imenom »rabljena-kolesa.si«. V začetku leta 2015 smo z ekipo začeli pospešeno delati nadure, tako da smo lahko Slovenskim kolesarjem ponudili povsem prenovljeni oglasnik, BAJK.SI.

Naša vizija

Vizija ustvarjalcev BAJK.SI je združiti kolesarske male oglase na eno mesto, kjer lahko uporabniki kar se da enostavno prodajajo ali kupujejo kolesa, kolesarsko opremo in komponente.
Od preostalih oglasnikov se razlikujemo po tem, da se stalno razvijamo v sodelovanju z našimi uporabniki. Tako smo se prebili do enega izmed najbolj obiskanih spletnih mest s kolesarsko tematiko v sloveniji.

Hitra objava oglasa

Posebno pozornost smo namenili hitri in enostavni objavi oglasa. Ker vemo, da je vaš čas dragocen smo pri BAJK.SI odpravili obvezno registracijo! Oglas lahko tako objavite v manj kot dveh minutah, brez obveznega vnašanja osebnih podatkov. Seveda vsem novim članom priporočamo registracijo, saj lahko tako učinkoviteje urejajo svoje oglase (urejanje, brisanje, podaljševanje).

Brskanje med oglasi

Ker pri objavi oglasa zahtevamo osnovne podatke o prodajanem artiklu lahko uporabnikom, ki med oglasi brskajo nudimo učinkovite filtre in kriterije.
Oglasi so sami po sebi razporejeni v logične in pregledne kategorije, tako da boste željen artikel našli hitro in brez težav s samo nekaj kliki.

Oglas, ki prodaja!

Oglas objavljen na BAJK.SI vsebuje vse kar potrebujete za uspešno prodajo. Vsebuje namreč vse potrebne informacije, ki zanimajo morebitne kupce.
Ker oglas že vsebuje fotografije je le ta še posebej primeren za nadaljno deljenje na forumih, socialnih omrežjih in podobno.

Poskrbimo tudi za širjenje ponudbe na socialnih omrežjih

Administratorji oglasnika bajk.si upravljamo tudi z največjo Facebook skupino namenjeno prodaji koles in opreme.
Ker si želimo, da so objavljeni oglasi čim bolj obiskani, le te tudi redno objavljamo v omenjeno skupino, katera šteje preko 5.900 članov!

Kontakt

E-pošta: info@bajk.si