Plašč MAXXIS Assegai 27.5 x 2.50 WT TR 3C Maxx Grip DH
64,99 €

Glavne informacije

Dodatne informacije

Maxxis Assegai je izredno vsestranski performance plašč, ki je nastal kot rezultat sodelovanja med svetovno znano (downhill) legendo gorskega kolesarstva Gregom Minnaar-jem in Maxxisom. Plašč je pravzaprav mešanica plaščev Minion DHF & DHR, Highroller in Shorty, saj so od njih povzeli najboljše lastnosti in jih združili v en vsestranski in izredno dovršen plašč.
Odlična izbira za suhe razmere, kot so pesek in mehka zemlja, vsekakor pa se odlično odreže tudi na mokrih koreninah in skalah.
Še posebej primeren za enduro, freeride in downhill.
Pnevmatika je primerna tako za sprednje kot za zadnje kolo.
Pnevmatika se je razvila in izboljšala s pomočjo profesionalnih kolesarjev, ki so s svojimi izkušnjami pomagali izdelati pnevmatiko, ki daje kolesarju več povratnih informacij.
Dvoplastna DH struktura – z bočnimi ojačitvami (Butylnimi vložki) zagotavlja sta najboljšo možno varnost proti predrtju in omogoča boljšo stabilnost pri visokih hitrostih.
Pnevmatika z EXO zaščito je še posebej primerna za kamnite in razrite poti, kjer je možnost prereza bočnice pnevmatike višja.
TR – Tubeless ready – možnost montaže brez zračnice (v kombinaciji z mlekom) daje veliko prednosti: vožnja pri nižjem tlaku, kar poveča oprijem, nižji kotalni upor, manj možnosti za predrtje, …
3C Maxx Grip – (sredinski čepki: 42a ; stranski čepki: 40a ; base layer 70a) mehkejša mešanica gume zagotavlja vrhunski oprijem in bolj miren tek gume.
WIDE TRAIL (WT) – pnevmatika je primerna za platišča z notranjo širino od 30 – 35 milimetrov.
Zložljiva različica – kevlarjevo ležišče.
Priporočen (dovoljeni) tlak: 50 kPa / 3,5 bar.
Teža: 1260 gramov.
64,99 €
3 mesecev nazaj
Trgovec
Premium

Nakup preko spleta